Fysiotherapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen, die worden belemmerd in hun bewegen als gevolg van lichamelijke klachten.

Er kan dan sprake zijn van het niet goed functioneren van de spieren, pezen en gewrichten, maar ook verstoringen van de ademhalingsfunctie, van de doorbloeding en de vochthuishouding in het lichaam.

Voor wie is Fysiotherapie?

Fysiotherapie is voor jong en oud en is geschikt voor iedereen die pijn heeft bij bewegen of klachten heeft aan gewrichten, spieren, zenuwen en banden. Een verkeerde houding of beweging, een ziekte, een ongeval of ouderdom kunnen oorzaken zijn van het ontstaan van klachten. Bij ons kunt u met elke soort klacht terecht.

Hoe gaat een Fysiotherapeut te werk?

Bij FysioFlevoland onderzoeken we niet alleen het deel van het lichaam waar de klacht zit, maar er wordt verder gekeken naar de relaties met klachten en spanningsplekken elders in het lichaam. Ook wordt aandacht besteed aan de (mogelijk) sociaal-emotionele kant van de klachten.

Alle aspecten van wat het vraaggesprek en het onderzoek naar voren brengt, worden geïnventariseerd; vervolgens wordt er een op maat gemaakt behandelplan opgesteld, waarin het doel van de behandeling wordt besproken, En dan kan de behandeling worden opgestart.

Doel van de behandeling is stabiliseren, verminderen en/of herstellen van het probleem, de functiestoornis of de gevolgen daarvan.

Wij zijn persoonlijk betrokken bij al onze patiënten. Iedereen is welkom bij ons.


  Onze tevreden bezoekers

  "Ik kon snel terecht. Vakkundig werd er naar mijn klacht gekeken, samen kwamen we tot een goede behandeling.
  "
  "Persoonlijk en ook professioneel ben ik geholpen. Door de juiste handelingen was ik snel van mijn klachten af.
  "
  "Al langere tijd liep ik met mijn klacht. Met goede tips and tricks en behandeling van de fysiotherapeut waren deze al heel snel een stuk minder!"

  Onze specialisten

  Sophie, Christan, Jordi en Kars zijn onze fysiotherapeuten. Heeft u fysiotherapie nodig? Sophie, Christan, Jordi en Kars staan voor u klaar! Bel ons om een afspraak te maken of mail ons gerust al uw vragen. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier bovenaan de pagina.

  “Om mensen beter te kunnen helpen ben ik de opleiding tot fysiotherapeut gaan doen.”
  “Ik zie het als mijn taak om informatie over te brengen op een manier die aansluit bij de belevingswereld van mijn patiënten, om ze zo verder te helpen.”

  “Ik vind het een uitdaging om een sporter/patiënt zo snel mogelijk, maar verantwoord weer terug te brengen op zijn/haar oude niveau. ”

  Pijn of moeite met bewegen?

  Blijf niet rondlopen met klachten en maak een afspraak.